Stotine zadovoljnih pacijenata mogu posvjedočiti o uspješno rješenim problemima s kralježnicom i ostalim tegobama zahvaljujući kiropraktici.

O Nama

Dr. Stacey Poole D.C, rođena je u Sjedinjenim Američkim Državama 1968.godine, te je studirala kiropraktiku na Logan University of Chiropractic u St.Louisu, Missouri gdje je i diplomirala 1995.godine, te završila specijalizaciju. Kao doktorica kiropraktike radi sa svim dobnim skupinama i različitim profilima ljudi, svima kojima je potrebna pomoć i tretman kiropraktike. Dr. Poole ima više od dvadeset godina iskustva u radu s pacijentima. Osim diplome doktora kiropraktike, dr. Poole ima i specijalizaciju za prvi kralježak (atlas) koju je završila u Švicarskoj. Pohađala je mnogobrojne edukacije i seminare u sferi kiropraktike, sudjeluje u podučavanju ostalih kiropraktičara altas tehnikama, a također je savjetnik za nutricionizam i radi za tvrtku Herbalife iz Los Angelesa. Doktorica savjetuje o vježbama za specifične tegobe kralježnice i zdrav način života.

Dr. Poole je vodila edukacijske seminare sa Dr. Ackermanom iz Švedske, i razvila program za medicinske djelatnike u svrhu nastavka obrazovanja. Program počinje u proljeće 2017. za ATLAS SPORT i Kiropraktiku u suradnji sa HUPED-om.

Vineta-Poole d.o.o. / Sjedište tvrtke: Đakovačka 7, Velika Gorica / Djelatnost: Djelatnosti za njegu i održavanje tijela / Godina osnivanja: 1992. / Osnivač: Dr. Stacey Poole

HUPED Hrvatsko Udruženje za Prirodnu, Energetsku i Duhovnu Medicinu / Kosirnikova 80, 10000 Zagreb / Krovna organizacija za nekonvencionalnu medicinu u Hrvatskoj

Vrh